C-Cards - Christelijke e-cards
741x
verkocht

Jezus' Naam een naam boven alle Naam - bestellen

Boek Bijbelstudies Naam teksten

Jezus' Naam een naam boven alle Naam is een boek met 29 Bijbelstudies over de betekenis van 'Naam teksten'. Verderop op deze pagina kunt u de inhoudsopgave en aanbeveling door ds. A. van der Zwan lezen.

Reactie van een meelezer

“Een zeer waardevolle en unieke publicatie. Geschreven vanuit diepe verwondering over het heil en gericht op het hart van de lezers.” (Gert-Jan Oosterom)

Productspecificaties

Paperback | 216 pagina's | ISBN: 9789086031061 | Auteur: Leonard van 't Wout | 2e druk 2018
Bestel het boek onderaan voor 15,37.

15,37 per stuk

Het boek kunt u bestellen voor € 15,37 per stuk. In Nederland zijn de verzendkosten € 2,95. In België zijn de verzendkosten € 4,50. De verzendkosten gelden voor één bestelling, ongeacht hoeveel boeken u bestelt.

Recensie Gezinsgids

Dhr. W. Methorst schreef in de Gezinsgids een recensie over het boek. Lees de Recensie De Naam van Jezus, een Naam boven alle naam.

Samenvatting

De Naam ‘Jezus’ is een onvergelijkbare Naam. Er ligt in Zijn Naam oneindige rijkdom opgesloten. In de betekenis ervan, maar ook in de kracht die ervan uitgaat. Het is een Naam waarin geloofd moet worden en een Naam waarin de grond voor de zaligheid ligt opgesloten. Jezus’ Naam is een Naam die levens van mensen verandert.

Er is al eeuwenlang geen naam die meer bekendheid geniet dan deze. Jezus’ Naam heeft een plaats gekregen boven elke andere naam. Het is niet voor niets dat de schrijvers van het Nieuwe Testament deze Naam extra onderstrepen door vaak het woordje ‘Naam’ te gebruiken. In 29 Bijbelstudies wordt gezocht naar de betekenis van deze ‘Naam teksten’. Ze gaan over het hart van het christelijk geloof.

Het boekje wil een aanzet geven tot verdere Bijbelstudie. Daarvoor zijn Bijbelstudievragen en meditatieopdrachten toegevoegd. De Bijbelstudies zijn ook geschikt voor gebruik door verenigingen of Bijbelstudiekringen.

Bestel het boek onderaan.

Ds. A. van der Zwan schreef een woord van aanbeveling.
In het boek worden de bijbelvertalingen SV en HSV naast elkaar gebruikt.

De auteur

Leonard van ’t Wout (1987) is lid van de Christelijke Gereformeerde Kerk Beth-El te Sliedrecht.

Inhoudsopgave, aanbeveling en achterzijde

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Levertijd en spoedlevering

De standaard levertijd in NL is 2 werkdagen. Wilt u uw bestelling sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 1,50 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Boek met Bijbelstudies Naam teksten bestellen:

Er zijn 741 boeken verkocht, uit voorraad leverbaar.

Uw gegevens

Boek
Jezus' Naam
een naam boven alle Naam

Boek Jezus' Naam een naam boven alle Naam Bijbelstudieboek over de betekenis van 'Naam teksten'
Kosten: 15,3715.37
Aantal pagina's: 216
ISBN: 9789086031061
C-Cards (Christian Cards)

C-Cards (Christian Cards)

Oranjestraat 57
3361 HP Sliedrecht
The Netherlands

E: info@c-cards.nl
T: 0184-750743

KVK: Rotterdam 58552316
BTWnr: NL002037364B95