C-Cards - Christelijke e-cards
308x
verkocht

Zeven overtuigende tekenen dat Jezus de Zoon van God is

Boek Bijbelstudies Zeven overtuigende tekenen dat Jezus de Zoon van God is

De Evangelist Johannes beschrijft in zijn Evangelie zeven tekenen die Jezus heeft gedaan. In deze zeven tekenen laat Jezus zien dat Hij de Zoon van God is.

Productspecificaties

Paperback | 120 pagina's | ISBN: 9789086031177 | Auteur: Leonard van 't Wout
verschenen 15 maart 2019
Bestel het boek onderaan voor 12,95.

12,95 per stuk

Het boek kunt u bestellen voor € 12,95 per stuk. In Nederland zijn de verzendkosten € 2,95. In België zijn de verzendkosten € 4,50. De verzendkosten gelden voor één bestelling, ongeacht hoeveel boeken u bestelt.

Samenvatting

Ongeveer 2000 jaar geleden wandelde Jezus op aarde. Aan Zijn uiterlijk te zien was Hij een gewoon mens zoals ieder ander. Een rondtrekkende Rabbi uit Nazareth. De evangelist Johannes was een van Zijn volgelingen. In zijn Evangelie beschrijft hij, als ooggetuige, het leven van Jezus. Het centrale thema in zijn geschrift is, dat Jezus de Zoon van God is.

Johannes is tot die overtuiging gekomen door de Heere Jezus te volgen. Maar waarom zou je dat geloven van een mens? Hoe weet je dat deze bewering de waarheid is? Jezus wist dat de mensen Hem niet zomaar zouden geloven. Daarom heeft Hij veel tekenen gedaan. Het zijn wonderen die een voor een laten zien dat Hij geen gewoon mens is. Jezus Christus is de Zoon van God. Johannes heeft zeven van deze tekenen geselecteerd en opgeschreven. Ze zijn bedoeld om je te overtuigen.

In dit boekje lees je Bijbelstudies die gaan over de betekenis van de zeven tekenen in het Johannesevangelie. Het begint bij de bruiloft te Kana en het eindigt bij Jezus’ opstanding uit de dood.

Voor gebruik op verenigingen of Bijbelstudiekringen zijn Bijbelstudievragen toegevoegd.

Bestel het boek onderaan.

Recensies van lezers

Lees de reacties van lezers op het boek.

De auteur

Leonard van ’t Wout (1987) is lid van de Christelijke Gereformeerde Kerk Beth-El te Sliedrecht.

Inhoudsopgave, Begin van de inleiding, en de achterzijde

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Levertijd en spoedlevering

De standaard levertijd in NL is 2 werkdagen. Wilt u uw bestelling sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 1,50 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Bestelformulier: Zeven overtuigende tekenen dat Jezus de Zoon van God is

Alle kalenders van zijn uitverkocht.