C-Cards - Christelijke e-cards

Canvas met Bijbeltekst bestellen

Niets is mooier aan de muur dan een sprekende Bijbeltekst met een bijpassende foto. Bij C-Cards kunt u een canvas met Bijbeltekst bestellen.

Canvas met Bijbeltekst

Op deze pagina ziet u diverse voorbeelden van een canvas met Bijbeltekst. Deze voorbeelden zijn in verschillende formaten leverbaar, zie de detailpagina's. Op verzoek kan er ook een vierkante of staande canvas gemaakt worden.

Andere Bijbeltekst? Canvas op maat

Naast de voorbeelden op deze pagina kunt u ook een canvas met een willekeurige andere Bijbeltekst bestellen. Als u aangeeft welk foto onderwerp u erbij wilt, dan maken wij een gepast voorstel. Lees meer over Canvas met Bijbeltekst op maat.

Gratis verzending - Top kwaliteit - vanaf € 33,-

Bekijk hieronder onze voorbeelden, zie de prijzen op de detailpagina's.

Top kwaliteit Canvas

Je foto met Bijbeltekst op canvas wordt haarscherp afgedrukt. Het canvas wordt geprint met UV-bestendige inkt, dit voorkomt verkleuren. Het frame is gemaakt van duurzaaam hout en stevig door de 3cm dikte. Alle materialen zijn milieuvriendelijk.

4-6 werkdagen levertijd

Het Canvas met Bijbeltekst bestellen wordt binnen 4-6 werkdagen geleverd.

Veel formaten zijn mogelijk

Wil je het canvas in een andere verhouding dan hierboven afgebeeld (bijvoorbeed vierkant in plaats van liggend)? Dat is geen probleem. Plaats gerust je bestelling, we sturen dan na bestelling nog even een voorbeeldje hoe het eruit komt te zien.

Verzending

Voor verzending wordt Canvas met Bijbeltekst bestellen goed ingepakt. We verzenden hem gratis!

Een andere Bijbeltekst op canvas bestellen kan hier: Canvas met Bijbeltekst op maat.