C-Cards - Christelijke e-cards

Christelijke Maandkalender 2017 bestellen - Bijbelse Spreuken

Christelijke kalender 2017

De maandkalender van c-cards is een mooie kalender met elke maand een prachtige natuurfoto gecombineerd met een Bijbelstekst. Mooi voor aan de muur of als cadeau.

Bijbelse spreuken Maandkalender 2017

Het thema van de kalender 2017 is: "Bijbelse spreuken". Elke maand wordt een tekst uit het Bijbelboek Spreuken gecombineerd met een prachtige natuurfoto. De kalender is verkrijgbaar in de Statenvertaling en in de Herziene Statenvertaling. Bestel hem onderaan.

40% korting, OP = OP

De kalenders zijn afgeprijsd en kosten nu € 6,- per stuk. De verzendkosten zijn € 1,75 per bestelling (ongeacht aantal kalenders).

Bestel de kalender onderaan.

Christelijke kalender met Bijbelse Spreuken

De kalender is een christelijke kalender, elke maand een andere passende Bijbeltekst. In de tekstkeuze wordt het kerkelijk jaar gevolgd. Alle christelijke feestdagen worden op de kalender vermeld. De zondag is de eerste dag van de week. De kalender kunt u bestellen voor € 6,- per stuk.

Voorbeeldpagina's

Afmetingen

De kalender is gemaakt op A4 formaat. Dat betekent 21 cm breed en 29,7 cm hoog. Elke dag is er een ruim vakje zodat je er makkelijk wat op kunt schrijven.

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Verzending en levertijd

Om de verzendkosten laag te houden verzenden we via ReliPost. Dat betekent dat de kalenders 2x in de week bezorgd worden. De levertijd is daarom 4-6 werkdagen.

De verzendkosten gelden voor één bestelling, ongeacht hoeveel kalenders u bestelt.

Spoedlevering

Wilt u de kalenders sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 2,50 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Bestelformulier: Kalender 2017

Alle kalenders van 2017 zijn uitverkocht.
Er zijn 1092 kalenders verzonden.