C-Cards - Christelijke e-cards

Christelijke Maandkalender 2018 bestellen - Evangelie in Jesaja

Christelijke kalender 2018

De maandkalender van c-cards is een mooie kalender met elke maand een prachtige natuurfoto gecombineerd met een Bijbelstekst. Mooi voor aan de muur of als cadeau.

Evangelie in Jesaja - kalender 2018

Het thema van de kalender 2018 is: "Evangelie in Jesaja". Elke maand wordt een tekst uit het Bijbelboek Jesaja gecombineerd met een prachtige natuurfoto. Het Bijbelboek Jesaja wordt wel het vijfde Evangelie genoemd, in de kalender voor 2018 zijn een aantal van deze teksten verwerkt. Bestel de kalender onderaan.

De kalender is alleen nog verkrijgbaar in de Statenvertaling (voldoende voorraad), de kalender in de Herziene Statenvertaling is uitverkocht.

€ 9,95 per stuk

De kalender kunt u bestellen voor € 9,95 per stuk. Voor het verzenden van de christelijke kalender(s) wordt per bestelling € 1,50 verzendkosten berekend in NL (ongeacht het aantal kalenders).

Voorbeeldpagina's

Bestel de kalender onderaan.

Christelijke Maandkalender 2018

De kalender is een christelijke kalender, elke maand een andere passende Bijbeltekst. In de tekstkeuze wordt het kerkelijk jaar gevolgd. Alle christelijke feestdagen worden op de kalender vermeld. De zondag is de eerste dag van de week.

Afmetingen

De kalender is gemaakt op A4 formaat. Dat betekent 21 cm breed en 29,7 cm hoog. Elke dag is er een ruim vakje zodat je er makkelijk wat op kunt schrijven.

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Verzending en levertijd

Om de verzendkosten laag te houden verzenden we via ReliPost. Dat betekent dat de kalenders 2x in de week bezorgd worden. De standaard levertijd is daarom 3-6 werkdagen.

De verzendkosten gelden voor één bestelling, ongeacht hoeveel kalenders u bestelt.

Spoedlevering

Wilt u de kalenders sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 2,50 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Bestelformulier: Kalender 2018

Alle kalenders van 2018 zijn uitverkocht.
Er zijn 967 kalenders verzonden.