C-Cards - Christelijke e-cards

Christelijke Maandkalender 2019 bestellen - Evangelie in Griekenland

Christelijke kalender 2019

De maandkalender van c-cards is een mooie kalender met elke maand een prachtige natuurfoto gecombineerd met een Bijbelstekst. Mooi voor aan de muur of als cadeau. Bestel de kalender onderaan.

Evangelie in Griekenland - kalender 2019

Het thema van de kalender 2019 is: "Evangelie in Griekenland". Elke maand wordt een Bijbeltekst gecombineerd met een prachtige natuurfoto. Alle teksten hebben met Griekenland te maken. Dat kan omdat Paulus aan een gemeente daar geschreven heeft. Of omdat het een woord bevat dat in Griekenland is uitgesproken. Alle foto's zijn in Griekenland gemaakt (één foto uitgezonderd).

★ 50% korting! ★ Opruiming OP=OP ★ Nu voor € 4,99

De kalender kunt u bestellen voor € 4,99 per stuk (normaal € 9,95). Voor het verzenden van de christelijke kalender(s) wordt per bestelling € 1,95 verzendkosten berekend in NL (ongeacht het aantal kalenders). Bestel de kalender onderaan.

De verzendkosten gelden voor één bestelling, ongeacht hoeveel boeken u bestelt.

Voorbeeldpagina's

Bestel de kalender onderaan.

Christelijke Maandkalender 2019

De kalender is een christelijke kalender, elke maand een andere passende Bijbeltekst. In de tekstkeuze wordt het kerkelijk jaar gevolgd. Alle christelijke feestdagen worden op de kalender vermeld. De zondag is de eerste dag van de week.

Afmetingen en kwaliteit

De kalender is gemaakt op A4 formaat. Dat betekent 21 cm breed en 29,7 cm hoog. Elke dag is er een ruim vakje zodat je er makkelijk wat op kunt schrijven. De kalender is gedrukt op mooi papier, de foto's zijn licht glanzend.

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Verzending en levertijd

Om de verzendkosten laag te houden verzenden we via Sandd. Voor woensdag besteld is vrijdag bezorgd. Voor vrijdag besteld is dinsdag bezorgd.

Spoedlevering

Wilt u de kalenders sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 2,50 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Bestelformulier: Kalender 2019

Alle kalenders van 2019 zijn uitverkocht.
Er zijn 800 kalenders verzonden.