C-Cards - Christelijke e-cards

Christelijke Maandkalender 2020 bestellen - Thema Zalig

Christelijke kalender 2020

De maandkalender van c-cards is een mooie kalender met elke maand een prachtige natuurfoto gecombineerd met een Bijbelstekst. Mooi voor aan de muur of als cadeau. Bestel de kalender onderaan.

Zalig! - kalender 2020

Het thema van de kalender 2020 is: "Zalig!". De gekozen teksten bevatten het woord zalig. Het betreft onder andere verschillende zaligsprekingen uit het Oude- en Nieuwe Testament. Elke maand wordt een Bijbeltekst gecombineerd met een prachtige natuurfoto.

Van 9,95 voor € 4,97 per stuk (50% korting) Opruiming OP=OP

De kalender kunt u bestellen voor € 4,97 per stuk. Bestel de kalender onderaan.

Vernieuwd ontwerp

De kalender 2020 is voorzien van een nieuw ontwerp. De uitstraling is vernieuwend en verfrissend. Er is meer ruimte voor aantekeningen door grotere vakjes.

De kalenders (SV) zijn op voorraad. De HSV versie is uitverkocht.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland zijn € 2,55. In België € 5,50. De verzendkosten gelden ongeacht het aantal kalenders.

Voorbeeldpagina's

Bestel de kalender onderaan.

Christelijke Maandkalender 2020

De kalender is een christelijke kalender, elke maand een andere passende Bijbeltekst. In de tekstkeuze wordt het kerkelijk jaar gevolgd. Alle christelijke feestdagen worden op de kalender vermeld. De zondag is de eerste dag van de week.

Afmetingen en kwaliteit

De kalender is gemaakt op A4 formaat. Dat betekent 21 cm breed en 29,7 cm hoog. Elke dag is er een ruim vakje zodat je er makkelijk wat op kunt schrijven. De kalender is gedrukt op mooi papier, de foto's zijn licht glanzend.

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Levertijd en spoedlevering

De standaard levertijd in NL is 2 werkdagen. Wilt u de kalenders sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 1,50 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Bestelformulier: Kalender 2020

Alle kalenders van 2020 zijn uitverkocht.
Er zijn 865 kalenders verzonden.