C-Cards - Christelijke e-cards

Christelijke Maandkalender 2020 bestellen - Thema Zalig

Christelijke kalender 2020

De maandkalender van c-cards is een mooie kalender met elke maand een prachtige natuurfoto gecombineerd met een Bijbelstekst. Mooi voor aan de muur of als cadeau. Bestel de kalender onderaan.

★Actie★ 10 dagen! gratis verzending bij 2 of meer kalenders

Alleen deze 10 dagen, tot 28 oktober. Bij bestelling van 2 of meer kalenders wordt uw bestelling gratis verzonden. Combineren van SV en HSV mag. Voor 1 kalender zijn de verzendkosten tijdelijk 1,23. Dit geldt alleen voor Nederland. Bestellen kan onderaan.

Voor België zijn de verzendkosten tijdelijk 4,50 bij 2 of meer kalenders. Bestellen kan onderaan

De verzendkosten gelden voor één bestelling, ongeacht hoeveel kalenders u bestelt.

Zalig! - kalender 2020

Het thema van de kalender 2020 is: "Zalig!". De gekozen teksten bevatten het woord zalig. Het betreft onder andere verschillende zaligsprekingen uit het Oude- en Nieuwe Testament. Elke maand wordt een Bijbeltekst gecombineerd met een prachtige natuurfoto.

Vernieuwd ontwerp

De kalender 2020 is voorzien van een nieuw ontwerp. De uitstraling is vernieuwend en verfrissend. Er is meer ruimte voor aantekeningen door grotere vakjes.

De kalenders zijn op voorraad.

€ 9,95 per stuk

De kalender kunt u bestellen voor € 9,95 per stuk. Bestel de kalender onderaan.

Verzendkosten

In NL: tijdelijk gratis verzending bij 2 of meer kalenders. Bij één stuk zijn de verzendkosten tijdelijk € 1,23-
In BE: De verzendkosten voor 2 of meer zijn tijdelijk € 4,50. Voor 1 stuks € 5,50. (ongeacht het aantal kalenders).

Voorbeeldpagina's

Bestel de kalender onderaan.

Christelijke Maandkalender 2020

De kalender is een christelijke kalender, elke maand een andere passende Bijbeltekst. In de tekstkeuze wordt het kerkelijk jaar gevolgd. Alle christelijke feestdagen worden op de kalender vermeld. De zondag is de eerste dag van de week.

Afmetingen en kwaliteit

De kalender is gemaakt op A4 formaat. Dat betekent 21 cm breed en 29,7 cm hoog. Elke dag is er een ruim vakje zodat je er makkelijk wat op kunt schrijven. De kalender is gedrukt op mooi papier, de foto's zijn licht glanzend.

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Verzending en levertijd

Om de verzendkosten laag te houden verzenden we via Sandd. Voor woensdag besteld is vrijdag bezorgd. Voor vrijdag besteld is dinsdag bezorgd.

Spoedlevering

Wilt u de kalenders sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 1,00 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Kalender 2020 bestellen:

Er zijn 401 kalenders verkocht.

(Statenvertaling)
(Herziene Statenvertaling)
Uw gegevens

Christelijke maandkalender 2020
Thema Zalig!

Christelijke kalender 2020 De maandkalender van c-cards is een mooie kalender met elke maand een prachtige natuurfoto gecombineerd met een Bijbelstekst. Mooi voor aan de muur of als cadeau.
Kosten: € 9,959.95
Aantal pagina's: 13
Formaat: A4
C-Cards (Christian Cards)

C-Cards (Christian Cards)

Oranjestraat 57
3361 HP Sliedrecht
The Netherlands

E: info@c-cards.nl
T: 0184-750743

KVK: Rotterdam 58552316
BTWnr: 181346461B01