C-Cards - Christelijke e-cards

Christelijke Maandkalender 2024 bestellen - Thema Psalmen

Christelijke kalender 2024

Nieuw: Maandkalender 2024

C-Cards heeft een maandkalender ontworpen voor 2024. Elke maand is voorzien van een prachtige
natuurfoto met een bijpassende Bijbeltekst. Bestel hem onderaan voor € 11,95 per stuk.

Christelijke kalender met thema Psalmen

Elke maand laat een Bijbeltekst zien uit de Psalmen die te maken heeft met 'Wie is aan U gelijk', met een bijpassende foto. In de tekstkeuze wordt het kerkelijk jaar gevolgd. Alle christelijke feestdagen worden op de kalender vermeld.

De kalender is verkrijgbaar in de Statenvertaling (SV kalender 2024) en Herziene Statenvertaling (HSV kalender 2024).

De kalenders zijn uitverkocht

Bedankt voor alle bestellingen!

€ 11,95 per stuk

De kalender kunt u bestellen voor € 11,95 per stuk. De verzendkosten in Nederland zijn € 2,95. Voor België zijn de verzendkosten € 5,95. De verzendkosten gelden ongeacht het aantal kalenders.

Voorbeeldpagina's

Afmetingen en kwaliteit

De kalender is gemaakt op A4 formaat. Dat betekent 21 cm breed en 29,7 cm hoog. Elke dag is er een ruim vakje zodat je er makkelijk wat op kunt schrijven. De kalender is gedrukt op mooi papier, de foto's zijn licht glanzend.

Rustieke uitstraling met voorBIJ©-papier

De kalender is gemaakt van voorBIJ©-papier. Daarmee heeft de kalender een rustieke, unieke uitstraling. Wij zijn enthousiast over dit papier en vinden dat het de kalender mooier maakt. VoorBIJ©-papier is gerecycled papier met bloemrijk bermgras uit bij-vriendelijke bermen. De bermgrasvezels zijn subtiel zichtbaar. Lees meer over voorBIJ©-papier.

Betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u betalen via iDeal, MisterCash of overboeking. Bij overboeking ontvangt u na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies.

Levertijd en spoedlevering

De standaard levertijd in NL is 3-4 werkdagen. Wilt u de kalenders sneller in huis hebben? Kies dan voor een spoedlevering (kost € 1,50 extra). Bij een spoedlevering geldt: voor 17:00 betaald, morgen in huis (afhankelijk van PostNL, op werkdagen, alleen in NL, betalen bij voorkeur via iDeal).

Bestelformulier: Kalender 2024

Alle kalenders van 2024 zijn uitverkocht.
Er zijn 900 kalenders verzonden.